Ontstoppen Dalfsen

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Dalfsen

Ontstoppen Dalfsen? Heeft u te maken met een verstopte wc? Of zit uw afvoer verstopt? Dat is niet gek. Deze twee verstoppingen komen erg vaak voor.

Helaas zijn deze verstoppingen vaak lastig om zelf te verhelpen. Daarvoor hebben Ontstoppingsbedrijf Dalfsen een team van ervaren ontstoppers voor u klaar staan!

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf uw verstopping te verhelpen. Echter moeten we eerlijk zijn, dit is een lastige klus die niet altijd het gewenste effect heeft. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u dit mogelijk zelf kunt doen.

Ontstoppingsdienst Dalfsen begrijpt het goed wanneer u ervoor kiest om niet zelf aan de slag te gaan maar dit uit te besteden aan een partij die daarin gespecialiseerd zijn: een professionele ontstoppingsdienst. Om die reden is ons bedrijf in het leven geroepen!

Wilt u graag onze hulp bij het verhelpen van uw verstoppingen? Bel nu vrijblijvend met 0529 201 693 om uw klus te bespreken met onze collega. Ontstoppen Dalfsen staat voor u klaar!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Dalfsen

Services

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0529 201 693

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Dalfsen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Dalfsen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dalfsen en omstreken

Ontstoppingsdienst Dalfsen

Zoals u weet kunt u ons inschakelen voor het verhelpen allerlei soorten verstoppingen. In principe ontstoppen wij alles wat op het riool is aangesloten. Voorbeelden hiervan zijn verstoppingen in de wc, gootsteen, wastafel, douche, riool of een bepaalde afvoer.
Met het beste apparatuur en nieuwste ontstoppingstechnieken kunnen wij elke verstopping binnen no-time verhelpen. De meeste verstoppingen zijn al binnen 45 minuten verholpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor inspecties middels een rioolcamera. Bij zo’n inspectie neemt een vakman van Ontstoppingsbedrijf Dalfsen een kijkje in uw riolering. Wij gaan dan opzoek naar beginnende verstoppingen of andere storingen.

Tevens hebben onze monteurs ook veel ervaring met het repareren en vervangen van riolering. Wij weten door ons werk als ontstoppingsbedrijf ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen. Hier kunt u ons dus gerust voor benaderen.

Heeft u de hulp van Ontstoppingsdienst Dalfsen nodig voor een verstopping? Of heeft u hulp nodig voor een andere klus? Bel dan gerust naar 0529 201 693 om uw klus te bespreken.

Dalfsen Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Dalfsen

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Dalfsen
Afvoer Ontstoppen Dalfsen

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Soms is het overduidelijk dat u te maken heeft met een verstopping. Bijvoorbeeld wanneer het water niet meer wegloopt uit uw toilet of wanneer uw gootsteen niet meer doorspoelt.
U weet dan dat u te maken heeft met verstoppingen, omdat het water niet meer wordt afgevoerd. Daarentegen kan u ook te maken met een verstopping waarbij het minder duidelijk is.

Bijvoorbeeld wanneer het water nog wel enigszins doorloopt. Vaak wanneer u merkt dat het water minder snel afgevoerd wordt, is dat een voorteken van een verstopping.

Ook is het mogelijk dat de gootsteen begint te borrelen wanneer u de wc doorspoelt. Ook daaraan kunt u herkennen dat u te maken hebt met een verstopping in het riool.

Er zijn nog veel meer situaties te bedenken waarin u kunt herkennen dat u te maken heeft met een (beginnende) verstopping. Heeft u nog twijfelt over of u te maken heeft met een verstopping in uw eigen situatie? Bespreek deze dan met onze telefoniste.

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen heeft ervaren ontstoppers in dienst die u maar al te graag komen helpen. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0529 201 693.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Verstoppingen doen zich voor op allerlei verschillende plaatsen. Ook hoe zij ontstaan kan erg afwisselen. In veel gevallen is dit een langdradig proces, wat soms wel langer dan 6 maanden kan duren.
In veel gevallen begint dit met kleine hoeveelheden vuil en vet die vast blijven zitten in de afvoer. Aan het begin zult u hier nog niks van merken, aangezien het water hier nog gemakkelijk langs kan spoelen.

Deze ophoping wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw wc? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen op 0529 201 693.

Dalfsen Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Dalfsen
Dalfsen Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Dalfsen

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Bij sommige verstoppingen bent u zelf in staat de verstopping te verhelpen. Er zijn per situatie verschillende methodes die u kunt toepassen om de verstopping te verhelpen.

Op het internet kunt u heel veel ontstoppingsmethodes vinden. Echter werken veel van deze methodes niet.

Omdat er zo enorm veel ontstoppingsmethodes op het internet worden aangeboden, is het lastig om de effectieve methodes eruit te filteren. Om die reden hebben onze vakmannen op deze pagina uitgelegd welke methodes u kunt toepassen om de verstopping te verhelpen.

Wanneer u de verstopping wilt verhelpen is het eerst belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zit. Vervolgens moet u weten vast te stellen waardoor de verstopping is ontstaan.

Afhankelijk van de plaats van de verstopping kunt u een ontstoppingsmethode kiezen. Deze methodes worden hieronder apart uitgelegd. Ontstoppingsdienst Dalfsen heeft diverse methodes voor u uitgewerkt.

Heeft u liever dat een ervaren vakman er naar komt kijken? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen op 0529 201 693. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Voor degenen die het willen proberen om zelf de verstopping te verhelpen hebben wij een aantal methodes geselecteerd en beschreven. Deze manieren om een riool te ontstoppen kunnen erg effectief zijn voor verstoppingen die niet te diep zitten en niet hardnekkig zijn.
U vindt deze methodes op deze pagina. Tevens heeft Ontstoppingsdienst Dalfsen per soort verstopping een aparte pagina gemaakt. Wilt u nog meer informatie over uw verstopping? Neem dan gerust een kijkje op de betreffende pagina’s of neem telefonisch contact op.

Wij hebben de meeste verstopping binnen 30 minuten verholpen. Laat u de verstopping liever verhelpen door Ontstoppingsbedrijf Dalfsen? Neem dan contact op voor een afspraak via 0529 201 693!

Dalfsen Ontstoppingdienst
Dalfsen Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Dalfsen
Wc Ontstoppingsdienst Dalfsen

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

U heeft hem zelf waarschijnlijk ook wel thuis staan: de ouderwetse ontstopper. Deze plopper is een hulpmiddel waarmee u hopelijk zelf uw wc kunt ontstoppen.
Het doel van de plopper is zuigkracht creëren wat de verstopping moet doen laten loskomen. Op het moment dat u gebruik maakt van deze methode, is van belang dat u niet te veel kracht zet bij het erop drukken van de plopper.

De verstopping kan hierdoor namelijk nog vaster geduwd worden. Hierdoor maakt u het alleen maar lastiger om de verstopping te verhelpen. Het is daarom belangrijk dat u zo min mogelijk kracht gebruikt en te allen tijde onze werkwijze aanhoudt.

Onze werkwijze is als volgt: start met het flexibel maken van de plopper. Doe dit door de rubberen zuignap van de plopper onder de warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de toilethals.

Beweeg de plopper vervolgens rustig naar beneden. Wanneer u niet verder kunt trekt u de plopper weer naar u toe. Als het goed is voelt u dat de zuignap een beetje vast zit en met lostrekken creëert u de nodige zuigkracht.

Is de verstopping verholpen? Spoel de wc dan nog door met een emmer warm water (geen kokend water!). Voeg hier eventueel nog wat soda of afwasmiddel aan toe. Hiermee zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Bent u aan het afwassen en spoelt uw gootsteen ineens niet door of blijft er water in uw vaatwasser staan? Dat is ontzettend vervelend.

Om de overlast en bijkomende schade zo klein mogelijk te houden raadt Ontstoppingsbedrijf Dalfsen u aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen en de verstopping te ontstoppen.

Verstoppingen bestaan vaak uit een blokkade van vetten, oliën, etensresten, haren, etc.. Soda en azijn zijn allebei middelen die een reinigende en ontvettende werking hebben. Hierdoor is het mogelijk dat de blokkade loskomt en weggespoeld kan worden.

In sommige gevallen bent u in staat zelf deze verstopping te verhelpen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van soda en azijn. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen wij u graag uit!

Pak een emmer of bak. Hier hier een grote fles azijn in. Schep hier vervolgens meerdere keren soda in. Meng deze twee middelen enige tijd door elkaar en gooi deze vervolgens in de verstopte afvoer.

Doe dit van enige hoogte om nog meer kracht te creëren op de verstopping. Laat dit vervolgens een nachtje inwerken. Ontstoppingsdienst Dalfsen hoopt dat het u gelukt is de verstopping te verhelpen.

Dalfsen Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Dalfsen
Dalfsen Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Dalfsen Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer u te maken hebt met een hardnekkige verstopping in uw riool, is het gebruik van een ontstoppingsveer een mogelijke methode. Deze veer is zeer effectief wanneer er bijvoorbeeld een prop restafval vast zit in uw riolering.
U moet als volgt te werk gaan om de verstopping te verhelpen: u duwt de flexibele stalen veer in de afvoer waar u de verstopping opmerkt. U blijft doorduwen tot u de verstopping heeft bereikt. Om langs bochten heen te komen moet u met beleid spelen en draaien met de veer.

Wanneer u de verstopping bereikt heeft, kunt u de blokkade losmaken door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer. Doe dit met beleid en ga niet lomp trekken als u vast zit. U voorkomt hiermee dat u schade aanricht aan uw afvoer en riolering.

Is het u gelukt de verstopping te forceren en kunt u weer gebruik maken van uw riool? Mooi! Spoel uw afvoer dan nog een aantal keer door met emmers heet water om ook het laatste beetje vuil los te laten komen van de afvoerwand.

Is de verstopping nog steeds niet verholpen? Dan is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Met de hulp van Ontstoppingsbedrijf Dalfsen weet u zeker dat uw verstopping vakkundig verholpen wordt. Neem gerust contact op via 0529 201 693.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

De verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger is een methode die u kunt toepassen voor verstoppingen waarbij het water nog enigszins doorstroomt. Bij deze methode komt namelijk veel kracht kijken door de hogedrukmachine.
Als het water niet voldoende afgevoerd kan worden komt het water weer terug uit de afvoer gespoten. Hierbij bestaat de kans op waterschade. Deze methode is daarom alleen toepasbaar als de afvoer niet volledig verstopt zit.

U vraagt zich wellicht af hoe u de verstopping kunt verhelpen met een hogedrukreiniger. Daarom hebben de vakmannen van Ontstoppingsdienst Dalfsen een eenvoudig stappenplan beschreven die u kunt volgen. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

De eerste stap is het aansluiten van de hogedrukreiniger en het vrijmaken van de omgeving rondom de afvoer waar u de verstopping opmerkt. Druk de kop van de hogedrukreiniger zo ver mogelijk de rioolbuis in. Zet de hogedrukreiniger nu aan en spuit het water in de afvoer. Doe dit nog niet op volle kracht!

Komt het water direct uit de afvoer gespoten? Ga dan niet verder! Deze methode is dan waarschijnlijk niet voor u geschikt. Als u wel doorgaat is de kans aanwezig dat u schade aanricht of de verstopping nog hardnekkiger maakt.

Riool Ontstoppingsbedrijf Dalfsen
Dalfsen Ontstoppingbedrijf
Dalfsen Riool Verstopt
Dalfsen Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Regelmatig hoort Ontstoppingsdienst Dalfsen van mensen dat zij hun gootsteenverstopping hebben geprobeerd te verhelpen met chemische ontstoppingsmiddelen.
Naast het feit dat deze middelen vaak niet werken zijn dit ook vaak producten die schadelijk zijn voor u, uw afvoer en het riool. Om deze redenen raden wij het gebruik van chemische ontstoppers af!

Veel van deze ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën. Deze chemicaliën hebben een bijtende werking op uw buizen van uw afvoer en de hoofdriolering. Het is mogelijk dat uw riolering en afvoerbuizen hier beschadigd worden.

Naast het feit dat deze middelen in veel gevallen niet werken, zullen al die chemicaliën weggespoeld moeten worden door de afvoer en daarna terechtkomen in het hoofdriool. Het water in het hoofdriool wordt hierdoor vervuild en daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Geen probleem! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Dalfsen hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.

Bij Ontstoppingsbedrijf Dalfsen hebben wij kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Wij doen elke dag onze uiterste best uw verstopping zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Hierbij brengen wij te allen tijde eerlijke prijzen in rekening.

Alvorens wij starten met onze dienstverlening, ontvangt u te allen tijde een prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met de prijsopgave starten wij direct met onze werkzaamheden.

Voor ons is maar één ding belangrijk: de verstopping zo snel mogelijk verhelpen en u met een tevreden gevoel achterlaten. Wij proberen dit bij elke klus te garanderen!

Bent u op zoek naar een ervaren ontstopper? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Dalfsen staat met een ervaren team voor u klaar! Bel gerust voor een afspraak naar 0529 201 693. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 45 minuten!

Dalfsen Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Dalfsen

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Dalfsen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0529 201 693

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Dalfsen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen!

Afvoer Ontstoppen Dalfsen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Dalfsen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Dalfsen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Dalfsen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen via 0529 201 693.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Dalfsen te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsdienst Dalfsen via 0529 201 693. Ontstoppingsbedrijf Dalfsen komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0529 201 693.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0529 201 693.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0529 201 693.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0529 201 693.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Dalfsen uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Dalfsen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0529 201 693 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsbedrijf Dalfsen komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Dalfsen is werkzaam in Dalfsen en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Dalfsen? Neem dan gerust contact op via 0529 201 693. Ontstoppingsdienst Dalfsen komt zo snel mogelijk bij u langs.